Search on blog

У вас є питання?

Зверніться до нас через форму зворотного зв’язку

SFA придбає Zehnder Pumpen GmbH

Новини 2019-09-10

SFA придбає Zehnder Pumpen GmbH

Винахідник Sanibroyeur®, SFA зміцнює свої позиції на світовому ринку насосних станцій для примусової каналізації, оголошуючи про придбання німецької компанії Zehnder Pumpen GmbH.

Заснована в 1970 році, Zehnder Pumpen GmbH мала ключовий вплив на розвиток технологій виробництва насосів для відводу стічних вод від дому та саду, багатоповерхових споруд та промисловості  з моменту свого заснування, будь то заглибні насоси, садові насоси, каналізаційні насосні станції, піднімальні установки. Кожна насосна система, виготовлена Zehnder Pumps, надається сантехнічним оптовим торговцям, спеціалізованим магазинам насосів та монтажникам як повністю скомплектована насосна станція що готова до роботи, та має всі аксесуари.

Високотехнологічна компанія замкнутого циклу.

У мережі компанії Zehnder Pumpen GmbH виробляються усі необхідні компоненти та комплектуючі, такі як інноваційні електродвигуни, кожухи або електричні кабелі. Вони розроблені і виготовляються виключно у штаб-квартирі компанії  та на власному заводі електродвигунів Elektromotorenwerk Grünhain GmbH в місті Грюнхайн, в саксонському Ерцгебірге. 

Окрім трифазних та однофазних двигунів змінного струму потужністю від 0,06 до 7,5 кВт, які складають більшу частину асортименту, в Грюнхайні випускаються двигуни відкритого типу, заглибні двигуни, вбудовані двигуни та інші.

На заводі здійснюється власне виробництво спеціалізованих корпусів з ПП та ПВХ для промислових та комунальних каналізаційних станцій для стічних вод.

Базуючись у місті Грюнхайн-Бейерфельд, Саксонія, з моменту створення в 1970 році, Zehnder Pumpen GmbH має великий досвід, який цінують німецькі професіонали та увесь світ. 

Досягнувши в 2017 році обороту в 10 мільйонів євро, маючи в штаті 55 працівників, Zehnder Pumpen GmbH ідеально доповнює асортимент продукції SFA. Дійсно, Zehnder Pumpen GmbH виділяється як визнаний фахівець, будь то заглибні насоси, садові насоси або станції підйому каналізації.

Логічне зростання SFA Group на ринку після придбання виробництва Zehnder Pumpen GmbH подовжує цінності французького флагмана санітарної промисловості: інновації, надійність, довговічність та ефективність.

Слід також зазначити, що гамма продукції SFA доповнюється новими промисловими каналізаційними насосними станціями, як наземного так і підземного встановлення , які тепер покривають усі потреби ринку. Продукція SFA тепер охоплює всі сфери застосування - від індивідуального використання сірої води до колективного, комерційного та промислового використання сірої води/чорної води з класом опору D (дозволяє встановлювати обладнання під швидкісні автомобільні траси та смуги зльоту/посадки аеропортів  - опір до 40 т).